Sänglinne


Måste slå ett slag för alla sänglinne vi nu lagt in i vår webshop. Helt underbara! Här nedan ser ni ett av de nya påslakanen för hösten och ni kan köpa dem i set eller varje del var för sig, vilket ni föredrar då vi vet att många som köper just sänglinne hos oss vill ha fler kuddar än bara en enda och även mixa med kuddar i annan storlek.

51021l

Det som också är väldigt fint är att bädda med vanliga prydnadskuddar och då mixa med färger som passar sänglinne eller överkast om man vill ha det! Om man har sänglinne från Designers Guild så är det nästan synd att lägga på ett påslakan för det är så fint att bädda upp med fina kuddar. Ni hittar sänglinne från Designers Guild HÄR

Sänglinne är en beställningsvara och har en leveranstid på ca 3-4 veckor då det sys upp i Frankrike på beställning svenska mått. Önskar ni andra mått än svenska bäddmått så kontakta oss så kan vi naturligtvis ordna det med. Nytt för säsongen är också att de flesta modeller finns även med så kallat ”fitted sheet” att beställa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.