Vi fyller på vår webshop med NYHETER!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Pretty Home

Jag tror mig veta att det just nu inte är lika känsligt att prata om höst som det kan vara efter en regnig sommar! Just nu tror jag att de flesta av oss är väldigt nöjda med vad denna sommaren har gett oss. Precis det vi önskade sol och värme! Härligt och ännu är den inte slut. Dock så börjar höstsortimentet komma in och varje dag laddar vi upp nyheter och jag tänkte därför att det var på sin plats att visa lite vad som kommer in.

En färg som är lite ny för i höst är orange! Här ser ni den i sin härligaste form! Så underbara att jag bara känner att jag måste ha denna helt underbara pläd med tillhörande kudde! Ni hittar allt i vår webshop www.prettyhome.se

Fantastisk eller hur!?

En helt annat färgskala är blått. En färg som aldirg upphör att vara modern!

Rosa och lila upphör heller aldrig att vara moderna. Tänk på att ni skall omge er med dom färger ni älskar, inte nödvändigtvis de som råkar vara moderna!

Mustiga helt underbara färgkombinationer!

Det var bara en liten försmak av vad som kommer i höst och ni hittar vår webshop HÄR och vi fyller på dagligen med nyheter! Ni vet väl också att när ni handlar kuddar och plädar hos oss och väljer 2-pack i vår webshop så får ni med automatik 20% rabatt. Bara det är ett skäl att handla lite nya kuddar! 🙂 Dessutom har vi 25% på mattor just nu så passa på!

Ha en fin onsdagskväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.