Jobbar hemma i veckan!


Den kommande veckan har vi tagit ett strategiskt beslut att jobba hemifrån. För oss är det inte så svårt för vi jobbar ofta med möten via Skype. Självklart blir det då mycket möten och telefonsamtal, men jag tycker att vi gör det för den goda saken. Nämligen för att få ner kurvan av hastigt insjuknande personer och lindra pressen på sjukvården.

Så här ser mitt nuvarande kontor ut, även det kommer det bli ändring på inom en snar framtid. Vi har även ett projekt gällande detta!

Min vackra lampa som jag ALDRIG tröttnar på! Älskar den, och jag har gjort alla lampskärmarna själv så klart!

Inte alla kan ta ett sådant beslut och det har jag full förståelse för. Men vi som kan borde överväga att göra det. Arbetsplatser som inte kan ta dom besluten som t e x har tillverkning eller som säljer matvaror, tycker jag vi är särskilt måna om, det är vår skyldighet att bidraga så de som verkligen måste gå till jobbet stöter på så få människor som möjligt. Allting med sunt för nuft! Jag anser inte att någon behöver få panik utan vi måste vara förståndiga bara. Rädsla leder sällan eller aldrig till något bra!

Själv tänker jag då lägga upp min vardag på ett annat sätt. Jag kommer gå upp samma tid som vanligt, men jag kommer istället att lägga den första timman på träning! Löpning eller promenad! Detta för att säkerställa att det blir gjort och jag får en chans att göra detta på morgonen som jag annars har svårt att få till. Kanske skapar jag en ny god vana!

Jag kommer också ta en promenad på lunchen i stället för att sitta ner över lunch, maten här hemma kommer redan vara klar! Detta eftersom jag är förberedarnas mästare! Jag gillar att vara förberedd.

Jag ser det som en vecka med möjligheter att få in bra rutiner, eftersom jag är tvungen att jobba hemifrån. Mitt jobb kommer definitivt inte bli lidande. Jag har massor med administrativa sysslor jag måste göra, så för egen del blir detta som en skänk från ovan.

Nu skall jag ut och plocka björkris i regnet. Jag skall nämligen göra lite busigt 2för-påskfint2! Det får man om man vill! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.