Göra fint med björkris!


I går bestämde jag mig för att göra lite fint mitt i allt kristande. Vad gör det då om man tar in björkris redan nu och sätter i fina påskfjädrar, lite kycklignar och ägg! Det lyser upp nu när vi behöver det som bäst!

Eftersom jag skall jobba hemma i veckan så är det ännu viktigare att det är fint här hemma tycker jag!

Jag gick ut i regnet och plockade björkris. Ägg, små kycklingar i fina färger och fjärdrar hade jag köpt redan innan! Det var bara att skrida till verket, och visst blev det en energikick! LOVE!!!!

Köpte även en liten rysk docka på Ica MAxi som fick bli lite påskpynt!

Hoppas ni får en fin vecka och låt oss agera utifrån sunt förnuft. Jag jobbar hemifrån denna veckan. Låt bli att scanna sociala medier på alla förståsigpåare. Vi gör det som är bäst. Själv har jag säkerställt att jag har mat för 10-14 dagar så jag slipper utsätta mig och andra för eventuell smitta. Krävs inte särskilt mycket, bara planering och jag brukar alltid köpa mat för en vecka i taget. Jag gör det för att dra mitt strå till stacken.

Själv tycker jag att det är nog med människor som skall tala om hur vi skall bete oss. Jag är tillräckligt gammal för att fatta egna kloka beslut för egen del.

Jag är mer förbannad på alla som hetsar. När jag var och handlade var det ingen som bunkrade, alla handlade precis som vanligt i lugn och ro. Kan vi bara sluta hetsa så hjälper det oss stort på vägen. Hjälpa dom som behöver hjälp och ta detta på allvar med med sunt förnuft. Ingen anledning att bli rädd. HA en superfin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.