Första dagen med jobb hemifrån!


I dag kom informationen ut att de som kan skall försöka jobba hemifrån. Vi tog detta beslut redan i fredags och det känns riktigt bra!

I dag har varit en dag som det verkligen gått i ett. Jag gick upp klockan 05:45 och startade dagen med träning för att vända lite på mina rutiner nu när jag inte skall till kontoret! Känns verkligen bra även om det regnade i morse!

Även lunchen utnyttjade på ett helt annat sätt. Jag hade färdig mat i kylen att ställa i micron, och gick i stället en runda med hundarna! Härligt för vid lunch så sken solen på mig.

Nu har jag precis jobbat klart min dag och skall förbereda för middag. I dag blir det Thai Kyckling i röd curry. Jag var till affären ock köpte färska jordgubbar och tänkte att det skulle bli dessert med skivade jordgubbar och lite smält vit choklad och en skopa vaniljglass!

Stefan i sin tur har jobbat på utsidan hela dagen, så han är hungrig som en varg. Så medans jag väntar på att kunna starta middag har jag även bakat en kaka till honom. Det blev hans favorit, kärleksmums!

Hoppas ni får en fin kväll och var rädda om varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.