Kakbakardag, träning och mycket annat!


I dag har jag verkligen varit i gång i ett kör. Jag tittade nyss på min klocka och jag har redan gått 15.000 steg när klockan slog 15:00.

Jag började med träning i morse och en 7 km runda. Sedan startade jag bakning med Kärleksmums, Hallon- och vaniljrutor och fröknäcke. Sedan var jag en sväng och handlade.

Denna halln-och vaniljrutan blev superfin och enligt Stefan jättegod.

Kärleksmums är allas favorit som känner mig. Receptet är ett familjerecept som jag faktiskt inte delat med någon enda själ.

Detta är degen till fröknäcke, så enkelt att göra och går så snabbt att svänga ihop. Det är den tredje omgången jag gör på 14 dagar!

Sedan blev det lunch med kycklingfilé och blomkålsris och en liten sallad. Därefter gjorde jag även chokladbollar med mintgrönt och rosa pärlsocker.

Efter det blev det vattning och näring till alla mina 400-ish plantor på insidan. Därefter omplantering av min citron.

Efter den lilla stunden så vattnade jag alla krukor på framsidan. Det blev även vattning av mina persikoträd, vindruvor och sättlök i orangeriet och vattning av alla penséer runt om i trädgården.

Sedan blev det en tur till Byggmax för att handla drev till fönstren för att säkerställa att det blir tätt runt de nya fönster som Stefan har satt på plats i dag.

Jag har också varit på promenad med hundarna och nu i sitter jag här med en kopp kaffe och funderar på vad jag skall göra härnäst. Det är sådan jag är!

Jag blev nästan anfådd av att skriva det där! 🙂

Jag vet vad jag skall göra nu. Jo det vet jag visst. Jag skall laga middag och idag blir det Chicken Thai i röd curry! Jag behöver i alla fall inte oroa mig för att jag blir sysslolös. Det löser snart min egen hjärna åt mig genom nya listor och nya sysslor!

Önskar er alla en underbar kväll. Jag tror att jag kanske sätter mig ner i en kvart eller så efter middagen! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.