Klippning av buxbom och återvinning! 2 kommentarer


I dag blir det lite trix och fix med det mesta. Det skall bli klippning av buxbom och återvinning för hela slanten. Vi måste städa lite efter bygget så vi får i väg det värsta av pallar som alla fönster stått på och sådant skräp! Det blir några varv till återvinningen.

Jag har inte klippt min lilla buxbom ännu och hoppas få tid över till det under dagen. Jag har i alla fall förberett för detta. Väntar med spänning också på Stefans skiss över de nya terrasserna och var alla räcken skall sitta så att hundarna kan springa fritt i vår trädgård! De är som bekant också familjemedlemmar och vill kunna vara med på de allra flesta ställen där vi kan röra oss!

Jag tittar på bilden här nedan från förra året och inser hur mycket den växt. Det blir så himla fint och jag är glad att jag ”tjuvstartade” på det som komma skall annars hade jag inte haft detta nu!

Så här ser det ut just nu! Lite vildvuxet men det kommer snart bli fint!

Än så länge har inte solen visat sig men det är också väldigt tidigt ännu så jag hoppas den tittar fram idag!

Önskar er en underbar lördag och jag skall förhoppningsvis visa er när jag klippt den färdigt, det ger mig lite extra push att verkligen få det gjort i dag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Klippning av buxbom och återvinning!