Väntar på ny kamera och mer om Kvik kök!


Min kamera har gått sönder, den kameran som jag tar hundratals bilder med varje dag och överför med wifi till datorn! Vet inte hur en kamera kan gå sönder. Den slutar bara ta laddnignen och batteriet är inte slut så jag har provat allt och även pratat med mitt eget proffs och de som är proffs på Skandinavian Photo.

Det man kan göra i nuläget är att skicka den till tillverkaren och betala för det och sedan betala för lagningen. Det kändes dock inte rätt att lägga pengar på en gammal kamera eftersom ny teknink hela tiden kommer och den är några år gammal. Så jag har beställt en ny, men plötsligt känner jag mig så begränsad!

Så  av den anlednignen så kan jag inte göra vissa inlägg som jag hade velat och får vänta tills kameran kommer. Det skulle bara ta några dagar så jag hoppas att jag har den i nästa vecka!

I går på eventet så bad jag därför min fotograf Stefan ta med sig sin kamera och han tar jättefina bilder och är ett proffs, men när jag inte kan ta mina egna ögonblicksbilder så känner jag mig lite begränsad.

Här ser ni den underbara grytan med kopparfinnish som Cervera visade i går på eventet. Finns även som stekpanna och i flera andra utföranden.

Stefan min fotograf för dagen!

Här ser ni den vackra grytan i det nya köket Prato!

Den här delen av köket kan jag prata lite mer omkring. Tanken är att ön skall vara mer som en möbel. Luckorna som ni ser i svart och grått är skjutdörrar som går att ta bort eller vända på, och samtliga luckor har två färger, en svart sida och en sida med en tilläggsfärg, här grått. Detta för att du skall kunna skapa ditt kök som du vill och faktiskt ändra dig från en dag till en annan. I stälet för beslag så ser ni den lilla öppning som utgör själva handdaget och det är där du kan dra dörren fram och tillbaka men du kan även vända den så att de lilla ”trekanten”  i stället sitter på sidan.

Då kan man med fördel ha någon lucka öppen och visa något fint. Medans dom andra luckorna är stängda men ändå ha luckor som är i kontrast med varandra. Genomtänkt och fantastiskt snyggt!

Det var ännu ett inlägg om det fina köket Prato! Verkligen fantastisk så åk till närmaste Kvik butik och ta en titt på deras nyheter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.