Inspiration till nytt kontor!


I bland behöver man bara se något annat än det gamla vanliga när man skall göra om i ett rum När man är trött på att se alla minimalistiska rum som alla ser likadana ut. Alla möbelhus har samma saker mer eller mindre.

När man har sett allt som finns att se, då är det dags att titta på andra stilar och stjäla det som man tycker om! Att leta efter ett skrivbord på loppis eller auktion och göra något fint av, eller kanske rent av din mamma, pappa eller morföräldrar har något hemma som dom inte använder!

Hur mysigt det kan bli om man klär om det där gamla stolen som hängt med i hundra år, och plötsligt fick ett nytt liv och blev en karamell eller skatt.

När man väljer en tapet som är lite annorlunda så att något händer i rummet! Istället för dom gamla vanliga tapeterna som alla skall ha under en viss tidsperid!

Man kanske har en förälskelse i blått! Då är det färgen du skall välja, för som jag alltid predikar så är det ALLTID hjärtat du skall lyssna på när du skall inreda ditt hem! Vet inte hur många gånger jag sagt det och jag vet att jag kommer säga det oändligt många gånger till i mitt liv! Hjärtat har aldrig fel! Det luras aldrig!

Eller bara göra en hyllsektion som inte ser ut som någon annan.

Det jag vill komma till är, att man kan plocka godbitar ur det man ser. Det är därför inspiration är så viktig! Man kan tycka att något rent av är fult, men att dom löst en speciell detalj på ett roligt sätt. Det är inspiration.

Jag upptäckte att om jag tittade på Blocket efter skrivbord i Teak så finns det hur många som helst! Kul att upptäcka och kul att inspireras.

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.