Kuddar för att göra fint!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

När hösten kommer så vill man gärna göra lite mysigt hemma. Finns det något mysigare än att puffa kuddar och tända lite ljus. I vår webshop har vi massor med underbara kuddar och plädar HÄR.

Kuddar i soffan gör en sådan stor skillnad och dessutom är dom perfekta att ha som stöd eller vila huvudet på efter en lång dag. Väljer man kuddar av kvalitet så håller dom i många år, och med kvalitet så menar jag kuddar tillverkade av möbeltyg eller tyger i siden som är naturmaterial och innerkuddar av dun. När du köper kuddar hos oss så ingår innerkudde i dun.

Just denna säsong så har Designers Guild kommit med mycket enfärgade kuddar i olika storlekar och material och vi har självklart alla i vår webshop HÄR. Fördelen med dom är att dom har till skillnad från många andra kuddar två olika sidor som gör att man kan ändra lite i soffan bara genom att vända på kudden.

Härligt att välja en skala av färger som här nedan!

Att blanda enfärgade med några mönstrade kuddar gör att det blir en fin effekt om man tar upp färger som finns i de mönstrade kuddarna. Att även blanda randigt med mönstrat gör att man får en bra balans!

Vi har fram till och med den 30 september kampanj på kuddar och plädar vilket innebär att om du väljer 2-pack i vår webshop så får du med 20% rabatt. När du väljer 2-pack så dras rabatten med automatik.

Detsamma gäller för plädar!

Hoppas ni hittar något ni tycker om och kan göra lite höstfint hemma! Ni hittar vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.