Lite härlig grön inspiration!


I dag är det en sådan där dagen när det inte längre är så kallt ute. Hundarna blir smutsiga på promenaden och man längtar efter vår! Vad passar väl då bättre än lite härlig grön inspiration nu när julen kastats ut eller är på väg att kastas ut för den som inte hunnit eller vill ha kvar belysningen ett tag till.

Den här härliga bilden med tapet med olika gröna nyanser symboliserar verkligen vår för mig! Att ta in några karla grenar i värmen som men lite tur slår ut med gröna vackra löv!

Eller varför inte en kavalkad av rosa nyanser som åtminstone gör mig på riktigt gott humör! Studera dom vackra detaljerna i lampor, blommor och vackra bord och kuddar!

För egen del tycker jag att det är värt att spara pengar och investera i saaker till hemmet som är lite dyrare men som man verkligen vill ha. Jag har aldrig någonsin varit en slit-och-släng. Det har också visat sig med tiden att det jag sparat till och lagt lite mer pengar på har varit det som följt mig hela livet och som jag älskar.

Personligt hem

Att skapa sitt hem som sin borg. Ett hem som är personligt och ombonat. Det är för mig lycka. Att längta och planera efter dom där detaljerna som kanske är lite för dyra, men spara. Det tycker jag är underbart!

Bort med slit-och-släng och spara till det du vill ha

Att spara till just dom där tapeterna man vill ha, istället för att köpa några som är nästan lika fina men billigare! Det är roligare ett skapa sig ett önske rum och sedan köpa allting efter hand. Få det precis så som man vill ha!

Tänk också på bilden ovan, vad några helt vanliga gröna flaskor kan göra. Det behöver inte kosta många kronor med adderar nyanser och känsla.

Hoppas ni har en härlig måndag. Nu skall jag jobba vidare. Vid min sida har jag två vovvar som just varit på promenad och verkar njuta av en lunchvila!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.