Känslan över träningsveckan som gått!


I dag känns det riktigt bra och känslan över träningsveckan som gått känns toppen. Jag tror att jag äntligen har hittat ”det där” som gör att jag känner mig peppad och otroligt motiverad att fortsätta!

Träningsveckan som gått känns bra

Måndagar är invängning och mätning

I dag måndag är det som vanligt invägning och mätning, och min vecka har gått väldigt bra. Jag har en viktnedgång på 1,1 kg och i centimeter har jag gått ner totalt 4 cm om jag plussar alla mätställen jag har! Det är riktigt bra resultat!

Det känns så fantastiskt roligt. Jag är också glad att jag hittat ett sätt som inte påverkar mig så mycket i relation vad det är för väder ute. Att jag plötsligt tycker det är roligt att använda mitt eget löpband. Min motivation har inte varit på topp sedan Covid-19. Jag har varit rädd att gå till gymmet för jag vill inte bli smittad och jag vill inte smitta Stefan så klart. Jag har heller inte hittar motivationen i bara löpning ute i kylen med min ganska dåliga kontidion. Det har liksom inte fungerat till 100% även om jag hela tiden tränat och försökt hänga i. Nu har jag som sagt hittat min motivation igen.

Wellobe fungerar för mig

Jag har Wellobe som är en app och hemsida där man kan registrera allt man äter. Jag har haft den under många år och tycker att den fungerar jättebra! Det viktiga är att man verkligen fyller i allt. Det är det här jag menar med vikten av bra verktyg. Det är så otroligt peppande när man har verktyg som fungerar. För mig är kombinationen daglig vägning, mätning veckovis och registrering av all träning och mat en perfekt kombination!

Jag väger mig varje morgon när jag gått upp efter första toalettbesöket och registrerar dagligen.

Sedan måste man självklart bestämma sig och ha motivationen, annars spelar det ingen roll hur många verktyg man har! Så jag hoppas att jag gett er några tips om vad man kan använda. Ett eller flera verktyg för att lyckas med sin målsättning. Nu kör vi så det ryker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.