En underbar helg med träning och goda middagar!


I fredags lagade Stefan en av mina absluta favoriträtter. Pasta med Valnötter som ni hitter HÄR. Det har varit en underbar helg med träning och goda middagar! Jag hade tränat som en stolle under veckan för att kunna äta detta på fredagkväll! Så himla härlig känsla att känna att arbetet man lagt ner inte förstörs av en god middag för jag har sett till att skapa utrymme. Det handlar så klart om att man måste göra av med lika mycket energi som man stoppar i sig! Något som jag slarvat med sista tiden för att jag inte hittat motivationen ordentligt.

Jag gillar att duka fint för middagar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Dukning-med-dagsljus-2-1024x685.jpg
Dukning för middag på fredag kväll!

Väntar med spänning tills detta rum är klart i övrigt men älskar det redan så mycket så att jag sitter här när jag jobbar och när vi äter middagar! Det har blivit mitt favoritrum.

Här ser ni det när det börjar skymma ute. Jag gjorde dukningen redan vid lunch nämligen.

Vi satt verkligen och njöt av detta. Finns ingen restaurang i världen som kan göra lika god pasta! Att Stefan dessutom överraskade i sista minuten med en flaska champagne! Bytte snabbt ut glasen och nästa gång jag kom in i matrummet stod dom rosa glasen på bordet i stället. Egenligen lite för mycket för mitt kalori-intag, men jag har tränat extra hårt lördag och även i dag söndag.

Pasta med valnötter är bland det godaste jag vet!

Hård träning och stenkoll på mitt intag

Trots min hårda träning just nu så hade vi kommit överens om att göra det lite extra gott på fredagen! Vi försöker planera på ett bra sätt. Jag äter på bestämda tider och vi är överens om vad ska äta. Stefan är alltid väldigt stöttande när det gäller min träning och mat. Han behöver inte alls gå ner några kilon själv. Självklart är det nyttigt för honom också att se över sin kost lite grand men han vår stödäta lite mellan måltiderna!

Vi har verkigen haft en urmysig helg och den är inte slut än! Hoppas ni haft en mysig helg. Det verkar åtminstone vara snö och kallt i större delen av Sverige så väldigt vackra vinterdagar har det varit!

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.