Mangel borde vara var mans/kvinnas rättighet!


Har precis slängt in alla lakanen i tvättmaskinen och plockat fram ett par manglade lakan ur mitt linneskåp. Det finns inget härligare än att bädda med nymanglade lakan. Det borde vara allas rättighet att ha en egen mangel. Det blir dessutom så himla fint i skåpet när man lägger in det, det tar mindre plats och när man skall bädda rent så är det en fröjd.

I dag valde jag ett sänglinne som heter Ghirlanda Ecru och kommer från Designers Guild och ni hittar det HÄR i vår webshop. Om ni går in i vår webshop så ser ni mer av det för jag har så mycket kuddar att man bara ser lite av den blomstergirland som sträcker sig horisontellt över nedre delen av sänglinnet!

Om ni är sugna på samma lampor som jag har satt upp så har jag modifierat dom för att dom skall hålla att användas och inte förstöra vägg eller tapet. Allt om det kan ni läsa HÄR

DSC00596[1]

De vackra sängborden återfinns också i vår webshop HÄR. De finns i två färger, grå som på bilden nedan och sedan finns de även i en beige variant. De är helt klädda i tyg med nitar på benen och man kan med fördel lägga en glasskiva på och avända dom som ett riktigt bord. Passar självklart lika bra som ett sidebord till soffan.

DSC00597[1]

Ett på varje sida och för tillfället läser jag om en av mina favoritkonstnärer, nämligen Jirlow! Kanske inte helt otippat eftersom jag älskar färg!

DSC00599[1]

Sovrummet från en annan vinkel…

DSC00600[1]

Lite detaljer i mitt sovrum! Självklart har jag själv sytt dom!

DSC00598[1]

Mina gummistövlar från Hunter får bli en inredningsdetalj när jag inte behöver dom! Behövde något svart coolt och det bästa jag kunde hitta var mina gummistövlar från Hunter.

DSC00601[1]

DSC00602[1]

Hoppas ni får en fortsatt skön söndag. Här i Göteborgstrakten regnar det så jag passar på att städa och fixa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.