Mattkampanj med 20% på samtliga märken under hela November!!!!


Nu har vi en mattkampanj som kommer pågå under hela november månad på samtliga våra märken, nämligen Designers Guild, Christian Lacroix, William Yeoward, Royal Collection. Ni hittar respektive märke under sin egen rubrik och vår webshop hittar ni här www.prettyhome.se

Passa nu på att göra fint då höst och vintermånaderna är ganska långa och då är det ännu viktigare att ha de mysigt och ombonat hemma!

Jag har skrivit många gånger om fördelar med mattor men jag tror inte att jag kan skriva för många gånger. Nu har dessutom Designers Guild kommit med några nya mattor som är helt enfärgade för er som eventuellt inte tycker om de mönstrade.

45813

Det man först och främst skall tänka på när det kommer till mattor är att inte välja en för liten matta. En för liten matta ser futtigt ut och kan förstöra en hel inredning.

Här nedan har ni en bild från mitt hem förra julen. Där ser ni att jag har verkligen mycket mattor på golven.

DSC03449

En grundregel när man skall man ha en matta till sitt matsalsbord är att man skall kunna dra ut stolen utan att benen står utanför mattan när man sitter ner vid bordet! Stora mattor ser lyxigt ut och var inte rädda för att ta i lite grand.

bild-1

Samma miljö fast från andra hållet..

DSC03109

Mattor är viktiga för att göra det ombonat och mysigt! Det blir också jättefint att lägga en matta i ett område som kanske bara är en passage i hemmet. Det gör det väldigt fint och ombonat.

DSC03059

DSC03071

Vardagsrummet är ett måste att ha en fin matta att sätta fötterna på och varför inte koordinera mattorna i vardagsrummet, men ändå inte ha samma matta! Denna cobalt blå matta som heter Kashgar Indigo är en vintage matta, och ingen matta är den andra lik. Jag fullkomligt älskar den. Passar väldigt bra i hop med Eberson Cobalt om man vill ha två olika mattor.

28271

28963

Även mattor från Christian Lacroix har vi 20% på. Helt underbara mattor! Här nedan samma matta i tre olika miljöer. Har själv denna matta i mitt TV-rum som går i svart/vitt och jag fullkomligt älskar mattan.

DSC03092

22229

31149

Ni skall självklart passa på nu när vi har 20% under hela november månad. Det finns så många vackra mattor att välja mellan och alla mattorna finns i minst 2 storlekar 160×260 cm samt 200×300 cm, men några mattor finns även i en ny större storlek som är 250×350 cm. Ni hittar alla mattor HÄR

Om ni skall ha en matta under sängen som sticker ut på sidorna och där nere så är den nya storleken perfekt 250×350 cm men det går också bra med två stycken i måtten 160×260 cm.

Jag kommer skriva mer om mattor under november månad när vi har detta fantastiska erbjudande. Vill ni har hjälp eller råd så maila eller ring oss på [email protected] eller på telefonnummer 031-188300.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.