Min underbara walk in closet!


Jag tänkte jag skulle visa er hur det just nu ser ut i min underbara walk in closet. Sanningen att säga så har jag inte helt röjt ut min ”gamla” walk in closet ännu! Min nya är så himla fin och jag försöker se vad jag verkligen inte behöver. Har gjort en stor hög med saker jag skall skänka bort och jag vill verkligen inte bara lyfta över allting! Älskar min nya walk in closet men det finns några saker kvar som behöver fixas. Bland annat belysning i from av spotlight. Behöver också beställa tyg för en gardin som gör att jag kan dra för så att ingen kan se in nu när det börjar bli mörkt ute.

Viktigt att njuta

Med all byggnation vi gjort så har vi bara bestämt oss just nu för att ta det lite lungt och njuta av allt vi åstadkommit. Vi har trots allt jobbat väldigt mycket de senaste 1,5 året. Älskar att vi lade tid och pengar på att taptetsera alla garderober i ryggen! Så vackert och jag är så nöjd! Det blir verkligen en extra dimension.

Skåp för mina väskor
Utdragbara hyllplan med smycken

Min walk in closet är som en dröm

Att gå in i min walk in closet är så underbart. Alltid perfekt i ordning! Allt har sin plats och verkligen gott om utrymme. Någon av våra vänner sa att det ser ut som en affär och det är faktiskt en sådan känsla. Bara platsen för alla smycken jag har. Jag hade först tänkt ha två utdragslådor men det blev i stället fyra stycken. Sedan två utdragslådor för alla skärp. Att också få plats med min underbara schäslong i min ”garderob” är så fantastiskt. Där kan jag vila mig och läsa i lugn och ro och det är ett rum med en sådan fantastisk känsla. Älskar att bara titta in och älskar att vara här. Känns som hela rummet är ett smycke!

Att ha mer plats än man behöver

För första gången ha ”för mycket” plats är en sådan härlig känsla! Att verkigen ha skapat utrymme för det jag har och vill ha i min walk in closet. Jag har redan slängt/återvunnit massor av saker som jag faktiskt inte använt på flera år! Bara det är en underbar känsla. Att kunna hänga upp alla fina klänningar på rad som jag faktiskt vill använda! Att inte behöver trycka in allting utan att allt hänger fint och färgkordinerat!

Det finns lite små fix kvar att göra

Det finns som sagt fortfarande lite fix kvar att göra. Hänga tavlor. Spegeln står lutat mot väggen just nu! Men det är en sådan underbara känsla att det är svårt att beskriva! Vi har gjort allting själva från grunden! Ett stort projekt men vi är så nöjda med både walk in closet men också mer vårt vackra matrum! Just nu längtar vi lite till mer höstrusk så vi kan njuta riktigt mycket av vårt underbara hem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.