Missoni Home snart hos oss!


Sen har vi, som jag tidigare talat om, ett helt nytt märke hos Pretty Home som kommer lanseras under hösten nämligen Missoni Home. Så roligt och så fantastiskt och ett underbart komplement till min stora favorit Designers Guild. Dom är inte på något sätt konkurrenter till varandra, utan snarare komplement.

Missoni Home är som ni säkert känner till väldigt kända för sitt klassiska zig-zak mönster som finns i många färgställningar. Vi kommer ta in mattor, kuddar, plädar, sänglinne och handdukar! Men även möbler och lampor! Vi är väldigt stolta och glada för detta tillskott.

Så här får ni en liten föraning av vad som komma skall!

Handdukar kommer bli stort hos Pretty Home och även badrockar som är fantastiska och kanske något att önska sig i julklapp eller en fantastisk gåva till någon som redan har det mesta!

DSC02455

De vackra lamporna från Missoni Home kommer vi att sälja och även ha någon/några av dom i vårt showroom när det står klart!

DSC02453

 

Handdukar kommer definitivt bli en storsäljare hos oss! Dom finns i vackra färger men även i enfärgat lite diskretare för de som önskar helt enfärgat, grått, beige, brunt, orange och grönt!

DSC02460

DSC02461

…dessa är så vackra att ord är överflödiga!

DSC02459 DSC02463

Det kommer även en handuk i zig-zag möndyrt helt i färgerna svart, vitt, brunt som är fantastisk om man inte vill ha massor av färg!

Jag kommer presentera dom i vår webshop inom kort så håll ut och signera upp er för våra nyhetsbrev så vet ni att får vetskap om när dom ligger där! Det kan ni göra HÄR och då får ni alltid veta först om erbjudanden och nyheter och den närmaste tiden så kommer det en del så det kan vara värt att göra!

Love Missoni Home!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.