Underbar eftermiddag hos Designers Guild


Det finns mycket fint att visa er hos Designers Guild och som ni säkert vet har vi redan fyllt webshop men nyheter med kuddar, plädar, sänglinne, mattor mm. Ni hittar allting HÄR

Designers Guild har också målarfärg och vi kommer även ha det framöver men vi kommer lansera det i samband med när vi öppnar vårt showroom. Ni kan köpa det hos oss redan nu och vi kan hjälpa er välja ut färer och om ni vill kan vi även skicka provkartor.

DSC02516

Massor med underbara tapteter visar dom i sitt showroom.

DSC02515

DSC02506

Till och med muggarna hade fått design av den senaste tapeten från Designers Guild!

DSC02476

DSC02475

När vi hade varit i showroom så var det dags för en liten AW på restaurangen mitt emot. Det var en Libanesisk restaurang. Själv har jag aldrig varit på en sådan restaurang och vi serverades björnbärsdrinkar. Min var dock utan alkohol eftersom jag inte dricker. Supergod och till detta något av det godaste jag ätit i mitt liv. Det var friterade linsbollar och dom var så goda att jag skulle kunna ätit upp allihopa! Det måste ni prova, när och om ni får tillfälle! 🙂

Så här såg dom ut! Mums blir hungrig bara jag tittar på dom! 🙂

IMG_7327

 

Maria och Martina hade under tyg och tapetshowen smugit över till restaurangen med tyger och kuddar i nya kollektionen och smyckat uteserveringen!

IMG_7323

IMG_7315

Alla dricker underbara björnbärsdriknkar, och med oss hem så fick vi varsin godiebag med bland annat björnbärssaft och ett recept på hur man gör drinken, med eller utan alkohol!

IMG_7318

Kolla, en oredigerad bild på mig när jag inte vet om det och dessutom ser någorlunda allvarlig ut. Det hör inte till vanligheterna!

IMG_7321

IMG_7324

IMG_7316

IMG_7319

IMG_7325

IMG_7322

Denna helgen har jag töjt något eller kanske helt och hållet på min återhållsamhet vad det gäller mat. Jag har ätit hamburgare, färska bullar, ja allt möjligt helt enkelt. Å andra sidan har jag gått flera mil så jag tror det jämnar ut sig! 🙂

Showen med tyger och tapteter från Designers Guild måste jag titta igenom alla hundratals bilder, men inlägg kommer och även från andra leverantörer som snart kommer finnas hos Pretty Home.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.