Morgonens incident!


Den här morgonen blev inte riktigt som andra. Här kommer morgonens incident. Jag gick upp tidigt precis som vanligt och satte mig och jobba vid 05:45. Boss, min lilla vovve fick plötsligt för sig att springa och sätta sig i mitt knä, samtidigt som jag just tagit min kaffekopp för att ta den första klunken kaffe!.

Ja ni förstår själva! Hällde ut en del av innehållet rakt på tangentbordet och kunde inte bli arg på hunden (han brukar aldrig göra så) för han ville bara gossa! Så det blev stort pådrag med att försöka skaka ut den vätska som kommit ner i datorn. Dammsuga ur resten. Stänga av den för att inte orska mer skada och tack och lov verkar den fungera. En liten panikstart på en fredag! Min fina Boss ville bara vara nära mig! Så han fick en puss, men såg ändå skyldig ut som om han visste att han gjort något som inte var bra! Jag pratade lite med honom och han blev snart sig själv igen! Min fina Boss.

Den här veckan känns det som det hänt väldigt mycket! I helgen har vi bestämt att köra några vändor till återvinningen med skräp som blivit nu när vi har byggt. Pallar vi behöver göra oss av med och annat skräp!

Jag längtar efter denna helgen för jag skall samtidigt passa på att njuta av allt! Känner att jag verkligen behöver göra det!

Denna veckan har vi också installerat ett helt nytt larm med kameror och sensorer och brandlarm på flera ställen. Känns väldigt bra! Nu när vi byggt ut är det viktigt att detta finns på alla ställen! Nu skall vi också påbörja jobbet med vår glasgång! Där vi redan gjutit plattan och gjort klart taket! Ni ser att den förbinder huset med showroom. Nu skall glas beställas.

Så allting på en gång, men det är detta vi gillar! Det är också i denna gång som vi kall lägga vårt Marrakechgolv. Det kommer bli så läckert!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.