Myskvällar i höstrusket!


Nu när löven börjar falla och mörkret kommer mycket tidigare så gäller det att göra mysigt på insidan. Då Vad kan vara bättre än myskvällar i höstrusket. Det är också en härlig del av just hösten tycker jag. Särskilt med en sådan helg som nu passerat där jag bor. Där det varit solsken men lite kallt i luften. Att man kan vara ute på dagen men så fort det blir kväll så blir det genast lite kyligare och då är det mysigt att göra det fint på insidan.

Matrummet blev en fantastisk oas

Älskar verkligen allt i detta rum. Ljuset, tapeterna och de underbara sofforna och stolarna på gavlarna! Jag brukar oftast sitta i gavelstolen och tycker det är underbart och få överblick över hela rummet och mot utsidan.

Vårt nya matrum är verkligen fantastiskt i den synvinkeln att det är stora fönsterpartier åt två håll så man ser verkligen årstiderna när man sitter där och ljuset är fantastiskt. Vi satte även fönster högt upp längs lånsidan så ljuset kommer in även den vägen. Det är första vintern som vi kan sitta i vårt matrum och det är en helt fantastiskt känsla att vi faktiskt fått ording på allting! Så vi vill helst bara njuta av detta just nu!

Våra vackra lampor från Louíse Poulsen gör sig verkligen här och även golvklampan med betongfot som vi har i ena hörnet.

Betongborden är så vackra och jag verkligen älskar det råa mot det ombonade.

Att sitta på kvällen med tända ljus, levande blommor och en öppen brasa känns verkligen bra. Vi känner också båda två hur mycket vi slitit det senaste året. Vi har jobbat precis hela tiden och nu tar vi igen det lite grand. Man måste också ge sig själv tid att njuta av allt man lyckats åstadkomma och det försöker vi verkligen göra just nu!

Hoppas er vecka startat på bästa sätt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.