Nu är hösten här! 2 kommentarer


I dag vaknade jag av två ”tidsinställda klockor” som väckte mig precis innan klockan ringde 05:45! Två glada små troll som ville upp och äta frukost. Ute rengar det som ”spön i backen”.

Kan någon i världen motstå den här sötnosen! För mig personligen är det helt omöjligt! Man vaknar glad varje morgon för dom är så gulliga och helt oemotståndliga!

Utöver mitt jobb så pågår just nu pågår en febril aktivitet hemma hos oss men som inte syns rikgit på ytan. Stefan har flera spisjobb som skall kordineras, sedan pågår förberedelse för att fönsterpartier kommer i nästa vecka. Vi får hoppas att det blir lite uppehåll med avseende på regnet. Vi håller också på med räcken och terrasser att planera men just nu syns det inte direkt på ytan.

Själv måste jag planera för en tur till mamma för att sätta gardiner. Det måste ske inom kort men kan inte ske denna eller nästa vecka! Fram tills dess har jag på mig att sy färdigt alla detaljer till gardinerna och jag skall försöka jobba lite på det under kvällen!

Jag tycker tyget är så vackert och skulle gärna ha det själv men jag köpte det till min mamma för jag tycker hon skall ha något glatt och fint och det var det hon önskade sig. Sist jag var uppe så var det mer för att besöka henne första gången efter Corona-utbrott och vi äntligen fick besöka henne. Nu är det bäst att skynda sig innan det kommer nytt utbrott och hinna sätta gardiner!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Nu är hösten här!

 • Pernilla

  Hej Berith!
  Nu är det längesen vi skrev till er. Först måste jag säga så fint det blir med er nya utbyggnad av huset. Ni är duktiga!

  Men jag måste säga att vi blev helt förskräckta av att idag (lite sent) läsa här på bloggen om det otäcka hundöverfallet som ni var med om.
  Så himla otäckt!!! Det måste varit en mardröm för er!!! Och älskade vovvarna som är ens allt, det får ju bara inte hända något med dem.
  Vilken himla tur att du hade Stefan med dig så ni var två.
  Hur är det med vovvarna nu så här en liten tid efter? Hur gick det med Fonzens ben? Och hur mår ni själva efter detta hemska?
  Vi hoppas att ni är ok iallafall och att denna hund håller sig långt bort i fortsättningen. Inte klokt vilka hundägare det finns.

  Ha det så jättebra allihop och vi tänker på er.
  Massa kramar från Pernilla, Mandavovven och Dannyvovven

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla,
   Så roligt att höra i från dig! Hoppas allt är bra med dig och vovvarna!!!!
   Vi har återhämtat oss, även om Fonzen just nu ”sänker svansen” när vi går ut förbi detta område. I dag när vi gick ut ville han absolut att jag skulle hålla i kopplet så han har så klart lite rädsla kvar. Benet läker fint men han har ett sår och var halt det första dagarna men har nu hämtat sig.
   Det är förfärligt att man får ha hund när man inte klarar av dom, och att se en stor hund ta hunden ur Stefans famn, var verkligen en förfärlig upplevelse. Min fina sagovovve Fonzen!
   Nu pysslar jag om min lilla vovve lite extra! Han är som du vet min ögonsten precis som Boss!

   Hur mår dina fina vovvar!?

   Ha det superbra och tack för att ni tänker på oss!!!! 🙂 🙂
   1000 kramar från mig, Fonzen och Boss