Nu börjar röran!


Att bygga ut och bygga till har hittils bara resulterat i mest stök på utsidan av vårt hus. Nu börjar röran flytta in så nu är det rörigt även på insidan! Det är kanske den värsta fasen. Ingen ordning på någonting. Det passar inte riktigt mig men jag kämpar på!

Här ser ni hur det ser ut från glasgången och rakt över till vår nybyggnation.

Nu skall det isoleras i glasgången och det är öppet ut till vårt showroom som just nu är belamrat med maskiner och verktyg! Detta är så klart en övergående fas, men om ni funderar på varför jag just nu INTE visar fina bilder på inredning så är min vardag tillfälligt något helt annat!

Just nu är det mest fokus på att färdigställa och att systematiskt ta ett steg i taget. I går var vi på återvinningen med massor av skräp. Det känns skönt även om det bara handlade om byggskräp på utsidan.

Det är fortfarande delar kvar på utsidan som måste fixas innan insidan på allvar kommer vara aktuell. Panel skall sättas på sidan av fönstren till glasgången och plåtar förstås runt fönstret. Balkong skall byggas och terrass skall rivas för att sedan bygga en helt ny på framsidan! Den gamla terrassen är byggd för 14 år sedan när huset var nytt och vi flyttade in och behöver verkligen bytas ut!

Jag längtar extremt mycket efter tapeter och golv i vårt matrum just nu men det står inte näst på tur, men snart hoppas jag! Samma sak med min walk-in-closet men som det ser ut nu så står den sist i ordningen av förklarliga skäl. Jag har redan en walk-in-closet fast en mindre, så behovet är inte akut på något sätt! Men det skall bli underbart att få inreda min alldeles egna walk-in-closet.

Jag har inte alls någon lust att pynta för jul, så jag tror jag hoppar över det momentet i år som jag känner just nu. Jag vill hellre lägga tid och pengar på det som vi håller på med. Det känns mycket roligare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.