Nu händer det i min walk-in-closet och återanvädning


I dag skall vi bara pyssla här hemma! Vi har så mycket roliga delar att greja med. I dag har jag nu kommit ett steg närmare hur min walk-in-closet skall se ut. I dag händer det i min walk-in-closet och återanvändning av tyger skall göras. Har beslutat efter mycket övervägande att välja ett tyg som jag för många år sedan hade i mitt sommarhus i sovrummet. Har alltid tänkt att jag någongång skall kunna återanvända det då det är ett av dom aboslut vackraste tyger jag vet. Tyget finns tyvärr inte kvar i produktion, men jag köpte det redan runt 2010 och inredde mitt sovrum med!

Denna schäslong kommer få blir mittpunkt

Min underbara schäslong skall så klart vara i min walk in closet. Den har det mest underbara tyg i samma kollektion som gardintyget.

Nu händer det i min walk in closet och återanvändning

Återanvändning av mitt favorittyg

I min sommarstuga inredde jag med detta gardintyg, och jag har sparat det för att just återanvända vid rätt tillfälle. Ett tyg jag älskat från första dagen jag såg det. Som tur var så var jag bestämd på en punkt. Att fålla tyget så att det låg i en hög på golvet. Det gör nu att det precis passar på höjden i min walk-in-closet.

Återanvändning

Så vackra tyger som jag sparat i många år för rätt ändamål.

Tyger från Designers Guild

Jag skall ha en grafiskt tapet inuti mina garderober. En detalj som kostar lite men som är så värt både jobb och pengar.

Detta tyg skall få bli lite kuddar. Även vår husbil kommer få åtnjuta detta tyg så småningom. Tillsammans med ett ljuvligt grått.

Nu håller vi samtidigt på att göra om på övervåningen i stort då vårt allrum skall bli atejé. Där skall vi kunna jobba med skisser, ritningar, sömnad. I största allmänhet ett stort rum för kreativitet och Stefan har redan börjat flytta omkring allting.

Vi flyttar om i hela huset

Jag är faktiskt extremt nöjd med att återanvända tyger. Så vi pysslar vidare. Skall även tapetsera insidan på alla garderober när vi kommer så lång. Attention to detail! Det är helt enkelt detaljerna som gör helheten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.