Provdukning med ny melaminservis i orangeriet


I dag kunde jag inte motstå att bara provduka med min underbara melaminservis. I bland undrar jag om jag hade passat i en sagobok. Jag kan inte sluta göra fina små arrangemang överallt och sedan njuter jag bara. Har alltid känt så och tycker att det är så fantastiskt roligt! Många klagar på bloggare som ”inte visar verkligheten” men tyvärr är det min verklighet i mitt fall. Har alltid tyckt om detta att piffa och göra fint överallt. Hade jag kunnat bo i ett dockskåp så hade jag förmodligen gjort det.

Dukning med ny melaminservis i orangeriet
Dukning med ny melaminservis i orangeriet

Hur härligt blev det inte. Har även köpt några nya delar i går med fjärilar och neonrosa som bara är så fin. Har även beställt lite mer delar på nätet som jag skall visa när jag får dom.

Det tog lite tid att kombinera ihop de olika delarna och gudarna skall veta att jag verkligen letat på nätet efter den perfekta melaminservisen. Några delar i annan design kommer snart på posten. Nu skall jag leta bestick också och jag är ganska säker på att jag redan hittat vad jag vill ha. Visar er så klart så snart jag bestämt mig!

Eftersom servisen är köpt till vår husbil så har jag behövt tänka på vikten. Det är därför jag har köpt en servis i melamin. Jag vill också köpa allting så det passar i hop. Det är också ett av skälen till varför jag inte kan köpa bara några delar utan måste köpa allt på en gång.

Nu skall jag njuta lite till och ta vara på en helt underbar dag som varit både solig och varm här i Göteborg. Önskar er alla en underbak kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.