Morsdag och mycket jobb i trädgården


Självklart började jag dagen med att gratulera min mamma på morsdag. Min mamma har både födelsedag och morsdag i just maj. Vi pratades vid en lång stund tidigt i morse om allt och inget. Min mamma är verkligen världens bästa mamma. Min mamma bor i Mariestad så vi åkte inte dit just i dag men det kommer så klart ett tillfälle!

Morsdag och mycket jobb i trädgården

Jag har försökt att jobba i kapp mig i trädgården eftersom sommarvädret äntligen har kommit. Trots att det är första juni på tisdag så har mina hortensiabuskar inte fått några blad ännu. Bara en antydan till. Allting är extremt lång efter och då var det extra härligt att plantera massa blommor i dag!

Trädgårdens Hortensior ser ut som dom brukar göra i April ett vanligt år.

Vi har haft byggarbetsplats under lång tid och därför är det fortfarande mycket som behöver städas upp och göras fint och det känns verkligen härligt. Känns som helgen varit längre än de två dagar och det är ett teckan på att jag fått mycket gjort. Något jag älskar!

Först i dag vågade jag plantera ut mina rosa gula Eldkronor och satte lite av varje runt om. petunior i vitt och rosa, några Verbena och en planta med Silvernjurvinda. Som ni ser glömde jag klippa av pinnarna jag satte i som stöd!

Har även hunnit med att plantera ut alla Luktärtor på massor av ställen och hoppas nu på god tillväxt då jag älskar Luktärtor. Nu är jag faktiskt helt utmattad. Har kört hårt sedan tidigt i morse. Har även hunnit med återvinning och handla mat. Nu är det dags att ta det lite lungt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.