Tapetsera mina garderober för effektens skull


Som inredare finns det en mängd knep man kan ta till för att göra det där lilla extra. Det gör att möbler och inredning kan bli väldigt personlig och ingenting man kan köpa i handeln. Tidigare när vi hade vår stora butik i centrala Göteborg så tapetserade vi bland annnat bak på vissa hyllor för att få en fin effekt mot kuddar och annat. Nu skall jag tapetsera mina garderober för effektens skull. Här nedan ser ni ett sådan exempel

En vanlig hyllmodyl med extra allt

Detta är en helt vanlig hyllmodul men med lite extra piff kan det bli fantastisk. Självklart får man lägga ner en del arbete och man måste vara noggrann. Här har vi valt en tapet med silver och vitt som blir väldigt effektfullt eftersom det blir ett blänk.

Precis så här har jag tänkt göra med hela min walk-in-closet. Varenda garderob skall bli tapetserad i bak för att jag skall få den där extra effekten. Det är den typen av detajer som gör det där lilla extra.

Även om man hänger kläder i sin garderob och många delar inte kommer vara synliga så är det ändå känslan av detaljer som gör det där lilla extra. Sedan handlar allt om hur man kommer exponera eller hänga in sina kläder och jag tror mig ha en klar tanke över hur jag vill ha det.

Det skall naturligtvis bli en garderob men eftersom den är så stor så finns det också möjlighet för lite ”utställning”. Jag känner min priviligerad att få möjligheten att inreda ett sådant rum till bara mig själv. Vårt hus är i dagsläget 240 kvm så det är ändå en väldigt liten del av vår hus. Sjävklart är jag superglad för just detta rum.

Nu händer det i min walk in closet och återanvändning
Längtar tills jag kan börja inreda på riktigt

Dock kommer jag inte ha några skor här. Det har jag i ett annat rum där vi inrett en hel vägg med garderober med skjutdörrar och det finns ingen anledning att flytta på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.