Nu har nya balkongen också fått aluplåt!


Vi är så nöjda. Nu har nya balkongen också fått aluplåt runt regelverket! Resultatet blev verkligen fantastiskt.

I går sken solen så tur var väl att Stefan hann med det jobbet i går för i dag så öser regnet ner. En härlig bild i solsken från gårdagen. Det känns verkligen lyxigt med våra utbyggnader och alla detaljer som vi gjort!

Nya balkongen med aluplåt

Ni ser även hur rännor och stuprör går för att det skall bli snyggt! Balkongen har också fått ett undertak och plötsligt så har vi en terrass även utanför på denna sidan. Den byggde vi förra sommaren men den har varit avdelad med ett litet staket för hundarna. Nu när det fina nylackerade staketet kom upp så kunde vi ta bort det temporära!

Vi är väldigt nöjda med resultatet och det är nu som om vi har en helt skyddad baksida utan insyn och med en allmäning åt andra hållet!

Dessutom har vi genom vår glasgång fått en helt skyddad och fin framsida och även där blev det ett sådant fantastiskt lyft med aluplåt på den gamla balkongen.

Ställningen vi köpte innan vi började bygga det är nog en av våra bästa investeringar i byggtekniskt material. Den kommer vi ha användning av i många år. Perfekt när man måste upp på höjden någonstans och göra något jobb.

Önskar er en fantastisk dag och jag hoppas det slutar regna snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.