Nu startar vi med nästa semesterprojekt!


Nu startar vi med nästa semesterprojekt, nämligen min walk in closet. Vi håller precis på att pappa golvet då tak och väggar skall spacklas och sedan målas! Stefan har redan sågat till och fräst foder till fönsterpartiet och dörren till min walk in closet. Dom skall grundmålas och färdigstrykas i två omgångar när vi är klara med spackling och målning av tak och väggar! Därefter skall dom monteras på plats.

Nu startar vi med nästa semesterprojekt
Nu startar vi med nästa semesterprojekt

Att ha en egen walk in closet på 25 kvm är förstås lyxigt. Ännu lyxigare att ha balkong med underbara möbler från Fermob. Som råkar gå i en färg som ni kommer se mer av framöver! Detta rummet skall bli ett riktigt karamell.

Balkong i mitt dressingroom

Värmegolv gör det lite extra lyxigt att jag slipper elementen. Självklart har Stefan löst det på ett fantastiskt sätt genom att koppla det till vårt befintliga system!

Värmegolv för att slippa element

I stället skall jag ha ett sidebord framför det stora fönsterpartiet med plats för blommor och vackra ting!

Sedan kommer vi till tapetsering

När det är gjort så kommer vi till själva tapetseringen. Väggarna skall tapetseras i en helt underbar turkos tapet som kommer från Designers Guild. Den kommer att göra underverk! Vi skall också göra något lite speciellt. Vi skall nämligen tapetsera insidan på alla ryggar på stommarna till garderoberna. Det blir en taptet i svart och vitt med ett grafiskt mönster! Detta kommer med all säkerhet bli lite besvärligt men vad gör man inte för slutresultatet!

Om jag längtar. Jag längtar efter att först få sätta inredningen på plats i min walk in closet. Att få allting som jag vill ha på plats. Jag skall göra exakt så jag tänkt och inte spara på en krona! Här skall bli ett lyxigt rum helt i min smak med mycket färg!

En hel garderob med bara träningskläder

Jag skall ha ett helt skåp med bara träningskläder. Har tänkt att ha mina McCartney träningskläder på displayför att addera ännu mer färg! Min underbara rosa schäslong skall få en hedersplats här inne!

Mest längtar jag nog efter när den turkosa tapten är satt och vi börjar få in garderobsommar med tapetserade ryggar. Det kommer bli magiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.