Nu tar glasgången form!


Hur glad blir man inte efter en ganska jobbig arbetsdag när man kommer hem och ser att nu tar glasgången form! Så fint det blir!!

I dag har Stefan reglat upp för väggar och reglar för fönster. Det blir så fantastisk fint och jag kan bara föreställa mig hur fint det blir när allt är klart.

Som ni ser så sitter inte fönstret centrerat i väggen och det beror helt enkelt på att huset har en vinkel som gör att Stefan placerat fönstret så att det bli centrerat när man står framför huset! Det gäller att tänka på allt så att det blir perfekt. Nu skall även fönstren monteras på plats!

Att glasgången snart är klar är ett sådant härligt framsteg. Vi går nu från att från början haft ett hus på 150 kvm till ca 240 kvm. Underbart! Vi gjorde hela bygglovet på en och samma gång och nu är snart hela utbyggnaden klar!

Helt otroligt att Stefan kom så här långt i dag. När jag åkte hemifrån i morse så regnade det på tvären och jag sa till Stefan att ”du kan inte jobba ute idag” och inte kunde jag tänka mig att Stefan skulle ställa sig i regnet och bygga vidare! Så roligt att komma hem till och Stefan är så ofantligt duktig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.