Ny startar vi bygget!


Äntligen! Vi har länge sagt att bygget skall startas men så mycket som vi båda har jobbat under 2019 så var vi tvugna att prioritera. Det är dock en bra sak. Det betyder att vi har gjort ett bra 2019. Det kommer självklart komma jobb i mellan även under 2020. Men nu har vi gjutit plattan och det innebär att vi kan starta själva byggnationen av huset.

I mellandagarna inhandlade vi också en byggnadsställning. Inget billig liten sak kan jag lova!

Det är alltid en lång process med att bygga men förberedelserna är grunden om det skall bli bra. Det finns därför ingen anledning att skynda för skyndandets skulle. Genom åren har vi lärt oss en sak, när man har tid så blir allting så mycket roligare, och det skall vara roligt hela vägen.

De sista åren har vi verkligen lyckats med det hela vägen.

Nu fokuserar vi på själva byggnationen. Ställningen är uppe. Stefan har provbyggt den några gånger. Förankringar i väggen gjorda. Det är nödvändigt så att den omöjligt kan rasa ner. Man måste vara noga med säkerheten!

Själv har jag jobbat vidare på utvecklingen av vår trädgård på framsidan. Jag får hela tiden nya idéer, den ena bättre än den andra! Så kul! Hela tiden tror jag att jag ”har det” och sedan får jag en ny idé! Älskar det stadiet i processen! Skapandet, skisserna och förbättringarna!

Hoppas ni får en fin start på er dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.