Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!


I går kom nya fåtöljerna till vårt vardagsrum. Fåtöljerna har varit efterlängtade. Det brukar vara 8 veckors leveranstid men sedan pandemin så försöker dom jobba upp sig i Italien där dom tillverkas. Så tacksam för det! Det blev precis så bra som vi tänkt oss. Kanske till och med lite bättre! När man kommer in i vårt hus så möts man av en stor öppen spis och det är där vi har placerat dessa fåtöljer.

Trappen som ni ser är designad av Stefan och sattes in redan vid byggnation av vårt hus. Det är även Stefan som designat och byggt in den öppna spisen under trappen som tänds och släcks med en fjärrkontroll då den eldas med biobränsle helt automatiskt!

Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!
Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!

Utbyggnaden har påverkat stora delar av huset

Utbyggnaden av vårt hus i två plan har påverkat övriga huset väldigt mycket. Vilket gör att vi planerat om nästan hela huset förutom sovrummet! Det känns härligt och fräscht och vi njuter verkligen av allt det hårda arbete vi lagt ner. De första 14 dagarna på semestern har vi jobbat stenhårt från 06:00 till sent på kvällen och sällan slutat innan 21:00. Nu börjar vi faktiskt kunna se resultatet både på utsida och insida av vårt hus. Det är en sådan enormt härlig känsla att vi dessutom har gjort precis allting själva!

Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!

I går kom då äntligen de efterlängtade möblerna och det blev precis så bra som vi tänkt oss. Vi var tvugna att tända upp i öppna spisen och ta lite fina bilder. Vi har också köpt två nya bord. Det bord som står mellan de nya fåtöljerna kommer från Hay och är 42 cm i diameter och 65 cm högt om man räknar med handtaget! Det andra bordet skall jag visa senare.

Känslan av att se in i matrummet som är en del av utbyggnaden är också fantastisk! Tapeten kommer från Designers Guild.

Nu går jag bara omkring och njuter av allt nytt och fint här hemma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.