Nya kuddar till min matrumssoffa!


Inför nyår skaffade jag mig ännu fler nya kuddar till min matrumssoffa! Som ni vet älskar jag kuddar. Kuddar är som smycken för mig och jag syr de allra flesta själv! Soffan är i mörkgrå sammet, med knappar i ryggen men det syns inte riktigt på bilden här nedan!

Kuddar till matrumet

Jag älskar verkligen kuddar. Det är kuddar som gör det där lilla extra i inredningen. Perfekt att lägga till accentfärger och piffa upp!

Kuddar är något jag har i överflöd i mitt hem. Något jag även kommer addera i min nya walk-in-closet när jag kommer så långt!

Nu har jag en helt tygrulle som står och väntar på mig som skall bli kuddar med hexagoner! Jag har nämligen beställt en tapet i vitt och svart med hexagoner från Designers Guild som skall tapetseras på väggen bakom mina matrumssoffor.

Som det är just nu så använder vi matrummet fullt ut genom att ha köpt två tillfälliga bord på blocket för 700 kr och matrumssofforna köpte vi innan jul som en present till oss själva! Så himla nöjd med mitt nya rum och jag ser fram emot att även få sy gardinerna.

Kuddar blir som blickfång! Jag lägger en hel del pengar på just kvalitetskuddar och jag har därför väldigt mycket kuddar men de är lika fina år efter år!

Om du som jag vill inreda med färg. Tänk på att blanda med svart/vitt för att få till balansen. Det är balansen som avgör om det blir ”för mycket” eller om det blir helt fantastiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.