Nya tillbehör till vår gasolgrill till husbilen!


Vi fortsätter vår resa mot att kunna köra Glamping under nästa sommar. I går fixade Stefan nya tillbehör till vår gasolgrill till husbilen. Tillbehör så att vi aldrig skall känna oss begränsade vad och hur vi kan laga för mat! Stefan köpte pizzastenar och formade om så att dom skall passa vår gasolgrill. Vilket innebär att vi nu har två pizzastenar, en för varje brännare!

Nya tillbehör till vår gasolgrill till husbilen!
Pizzastenar
Pizzastenar anpassade för vår nya gasolgrill

Mångsidig möjlighet för matlagning

Nu har vi allstå möjlighet att grilla med två brännare på vår lilla hopfällbara gasolgrill. Vi har även två gjutjärnsfat som man kan steka i som en vanlig stekpanna. I går gjorde alltså Stefan två pizzastenar och fomade om så att dom passar varje brännare perfekt! I vår husbil har vi såklart gasolplattor och en ugn som var en av förutsättningarna för att vi skulle beställa en husbil. Utan ugn ingen husbil.

Nu har vi även tittat ut en lagom stor gjutjärnsgryta som vi kan använda på gasolgrillen som vi skall köpa och då blir det ytterligare en möjlighet att laga mat.

Nya tillbehör till vår gasolgrill till husbilen!

Vi fortsätter vår resa mot vår nya husbil och nu vill vi helst ha den nu men vi har beställt den till en specifik tidpunkt. Det skall bli så roligt att få vår nya husbil och göra i ordning på insidan. Vi köper hela tiden saker och jag har redan en hel låda med allt melamin i olika mönster som passar i hop. Vi har även här en plan för att inreda lådor och göra plats för så att det inte ligger och skakar när man kör. Det finns mycket att fixa med men det är en rolig resa fram tills leverans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.