Vi har blivit med nya soffor till vår husbil!


Ni märker att vi har mycket fokus på vår nya husbil just nu. Ny gar vi blivit med nya soffor till vår husbil. Helt enkelt för att vi tycker att det är så roligt! I helgen var vi runt på lite ställen och inhandlade en del prylar vi kommer behöva när vi får vår fabriksnya husbil.

Vi har blivit med nya soffor till vår husbil!

Dom perfekta sofforna

Vi hittade dom här sofforna som jag spanat in tidigare och som är så himla sköna att sitta i. Först var tanken att köpa en sådan soffa som är helt ihopfällbar. Men efter moget övervägande köpte vi två för att även vovvarna skall få plats. Vovvarna är väldigt viktiga i vårt liv och det är lite därför vi också köpt en husbil så vi alltid kan ta med dom och bo på ett bra sätt.

Det skall finnas en tanke med allt

Vi köpte också ett bord för utsidan som är höj- och sänkbart så vi kan anpassa det perfekt när vi skall äta och vill sitta ute eller om vi vill sitta med ett längre bord och ta en drink. Tanken är att vovvarna kan sitta i en soffa. Eller så sitter vi med var sin vovve i var sin soffa! Vi försöker förbereda oss så mycket som möjligt. Vovvar tycker om rutiner och vi vill att dom skall vänja sig vid vissa delar så att inte allt är en nyhet när vi väl får vår fina husbil.

Stefan monterade upp allt i dag när han fick leveransen av sofforna och vovvarna fattade genast tycke för sofforna och ville vara där! Så himla mysigt. Det är så här vi planerar med vovvarna så dom får vänja sig sakta men säkert.

Vi har blivit med nya soffor till vår husbil!

Sedan kan ni se på bilden här nedan hur litet allt det kan bli när man packar ihop det. Det är alla saker som ni just sett uppställt på bilderna ovan. Då förstår ni säkert vad det är vi är på jakt efter. Det skall vara sköna, praktiska saker men de måste vara ihopfällbara och med hög kvalitet. Den kominatinen är inte alltid så enkel att hitta men vi lägger ner får själ i detta just nu! I detta lilla paket på bilden finns alltså 2 soffor, en grill, ett bord och en kärra!

Två soffor, ett bord, en grill och en kärra!

Testverksamhet av gasolgrillen

Hemma pågår nu en febril verksamhet att testa att laga mat på vår nya grill. Även om vi kommer få vår nya husbil med ugn så ser vi fram emot att grilla och använda den på alla sätt vi kan när det är fint väder. Grillen och ugnen kommer komplettera varandra. I morse testade stefan att steka backon och ägg i de nya gjutjärnsfat han köpt och även det blev fantastiskt.

Ägg och bacon på gasolgrill
Ägg och bacon i gjutjärnstallrikar på nya gasolgrillen

Även om jag inte fick smaka (självvalt). Det är roligt att hitta användings områden och nästa steg är väl pannkakor anar jag!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.