Min träning fungerar och det gör mig lycklig


Ni har säkert varit där när man under några dagar varken går upp eller ner. Man vet att man skött både kost och träning men vågen visar envist samma vikt. Så i morse ställe jag mig på vågen och den visade plötsligt -1,1 kg. Hur glad blir man! Så just nu är jag totalt minus 4 kg på 2,5 vecka.

Har ännu inte fått upp spegeln i min walk in closet så foton tas fortfarande i min gamla något stökiga walk in closet men det får duga för nu.

Min träning håller i sig efter 3 dagar!

Så vad gör jag rätt. Jag är enträgen. Jag lägger i princip all min tid just nu på jobb, kost och träning. jag hinner just nu inte så mycket annat eftersom jag tränar varje dag. Detta är en fas som jag kommer hålla på med under en viss period tills jag nått mitt mål. Men jag blir så otroligt tacksam för det gör så klart att jag blir mer peppad.

Så vad vill jag säga

När du står på den där platån, även om det är några dagar eller en vecka. Härda ut. Det är kroppen som måste ställa om. Att i bland hamna på den platån måste man vara beredd på! Det är en alldeles särskild känsla när man känner att man borde gå ner men inte gjord det på några dagar och plötsligt visar vågen det man känner. Att ta på sig en klänning som suttit alldeles för tight och den helt plötsligt sitter bra! Jag älskar det och det är värt precis alla besvär och all möda.

Det allra viktigaste är att jag mår jättebra. Jag äter mer lagom i relation till vad min kropp faktiskt behöver. Dessutom mer grönsaker och sallad och det är så himla gott och fräscht! Jag slipper mina blodsockerfall och det en av orsakerna till att jag mår så mycket bättre. Jag är aldrig hungrig för jag äter på bestämda tider och rätt mängd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.