Ett av alla pågående jobb på Pretty Home


I går när vi var på Ullared så tog vi även en sväng in i Varberg för att titta på ett av Stefans pågående jobb med avseende på öppna spisar! Roligt att se för jag är sällan med på dessa jobb av naturliga skäl. Men i går så gjorde vi en avstickare till Varberg och träffade även han som äger alltsammans. Supertrevlig och en verklig entreprenör.

Han äger alltså den helt fantastiska väderkvarnen som står på tomten och har haft den som sommarbostad i mångaa år. Han är egentligen från Stockholm. Ägaren skall själv ha en av de vångingar som är högst upp i huset och där finns det två spegelvända lägenheter och i varje lägenhet installerar nu Stefan en Focusspis som skall hänga fritt från taket i dessa häftiga vångingar!

Väderkvarnen kommer sedan få belysning på sig så den kommer vara tidsinställd beroende på årstid så förutom vacker havsutsikt så kommer de ha denna väderkvarn som en fond utanför sitt fönster! Vackert eller hur!

vadedrkvart

Från våningarna så är utsikten denna!

varberg4

varberg3

Våningarna har fantastiska glasytor och man har fokuserat på umgängesytero och lagt andra rum på andra sidan av lägenheterna/ vångingarna.

varberg5

I taket ser ni fästet till spisen som skall hänga fritt i det kombinerade vardagsrum och köket! Alla lägenheter har mycket högre i tak än standard och ligger på minst 2,60 vilket gör en fantastisk rymd. Fast i dessa takvånginar är de väldigt mycket högre i tak.

Fönstret ni ser rakt fram sticker ut från fasaden och har små fönster på gavlarna så det skall bli en sittyta i själva fönstret!

varberg2

varberg6

Just nu är det bara en byggarbetsplats men det är roligt att se vad Stefan håller på med på dagarna i bland! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.