Uppdatering vad som händer i showroom


Just i dag så skall Stefan måla alla fönsterfoder som han fräste i går. Sedan har han redan varit och köpt en ventil och redan hunnit göra hålet där den skall sitta, så nu återstår montering av densamma.

I nästa vecka, närmare bestämt på fredag så kommer en montör som skall installera vår nya luftvärmepump som vi valt noga och med stor omsorg (det kommer ett helt inlägg om detta om vad jag valt för modell och varför). Om ni undrar vad röret i taket är för något så skall där sedan hänga en frihängande öppen spis! 🙂

Jag ser verkligen fram emot det momentet när vi är klara och kan täcka av golvet som redan är lagt av Stefan och det blev så himla fint. Det kommer bli så fantastiskt att återigen ha ett eget showroom.

Här alla fönsterfoder som Stefan har fräst en radie på för att det skall bli riktigt snyggt. Nu skall dom bara gundmålas, målas, sättas på plats och färdigstrykas och ni ser på bilden vart de skall sitta. Stefan är grymt duktig!

Sedan kommer själva inredningen och vi är inte riktigt klara med ”finlir” om hur det skall se ut och exakt vad vi skall ha var, men på det stora hela vet vi hur vi vill att det skall se ut.

Vissa detaljer söker vi efter och sedan skall förstås belysning upp också. All dragning är så klart redan klar så det är bara montering som skall göras! Det är så spännande att göra detta. Vi kommer ha skenor i taket där vi sedan kan sätta i princip vad vi vill och det kommer vi ha i båda rummen.

Det var många år sedan vi sist byggde vår butik, men även det var en fantastisk resa och Stefan gjorde det så himla fin även den gången. Det fina i kråksången denna gång är att allt är i egen regi och vi äger det själva! Fantastisk känsla måste jag säga!

Hoppas ni får en fin dag och att SVERIGE vinner förstås!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.