Påskafton med hårt arbete i trädgården!


I dag valde jag och Stefan att ägna påskafton med hårt arbete i trädgården. Vi visste att det skulle bli fint väder. Eftersom restriktionerna är hårda och man inte skall umgås med nära och kära och då tyckte vi att det vare en perfekt dag att jobba! Vi hade även ett alternativt påskbord. Det är så när man är vuxen och själv kan välja vad man vill ha så vi bestämde att vi kör påskmat på kvällen efter en hård dags arbete i stället.

Påskafton med hårt arbete i trädgården
Så här blev vårt påskbord i dag!

Jag var och hämtade ytterligare 720 liter jord och innan hade jag varit och hämtat 540 liter! Så jag har burit en hel del idag. Fyllt på i min köksträdgård och avslutade dagen med att fylla på alla lådor som Stefan nu satt platonmatta inuti. Det blir så himla bra.

Platon matta i alla blomlådor
Platonmatta satt på insidan i alla blomlådor

Jag har fyllt på nästan alla med jord utom i trappan som Stefan gjorde klart när jag gick in för att fixa mat. Men det är en dag i morgon också!

Så här blev årets påskbord

Så när klockan var strax efter 15:00 så gick jag in och började fixa med Janssons Frestelse, laxpajer, färgade ägg och steka köttbullar! Varken jag eller Stefan har suttit ned på hela dagen. Det är dock sådana här tokiga dagar som jag ÄLSKAR!

Laxpaj

Så här blev vårt påskbord i år. Jansson, laxpaj, två sorters sill, köttbullar och ägg! Vi tog varsin alkoholfri öl.

Jag är som sagt löjligt förtjust i färgade ägg. Tycker det är så himla fint!

Rosa ägg

Nu kan jag ärligt säga att jag känner mig lite mör, men gillar känslan. Jag älskar sådana här dagar där man bara kör på och jobbar och ger järnet! Nu skall jag ta en liten sväng till med Boss, Fonzen har lite ont i foten så han får inte hänga med denna gång! Då kan vi gå lite fortare! Ha en riktigt fin fortsatt kväll. När jag kommer hem skall jag sätta fram min tårta som ni fick en glimt av i förra inlägget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.