Glad Påsk och önskan om en härlig dag!


I dag gick vi upp tidigt och redan då hade solen gått upp och man kan se det lysa över alla husen från höjden där jag bor! Vill börja med att önska er alla en Glad Påsk och en önskan om en härlig dag! Så härligt att just Påskafton bjuder på fint väder här i Göteborg! Vi har bestämt att fortsätta jobba i trädgården och om jag har riktigt stor tur så kanske jag hinner plantera något i de lådor som Stefan byggt vid trapporna ner till långsidan. Den stora behållningen är om vi hinner klart med att sätta platonmatta på insidan av alla blomlådor.

Jag har gjort en Påsktårta med odjur! Varför jag säger odjur förstår du säkert när du tittat på tårtan nedan. Man måste skratta åt sig själv i bland och denna gången så inser jag att jag får nog hålla mig till kycklingar! Nu återstår att se vad den smakar! Så det var tur att jag gjorde en kyckling också!

Glad Påsk och önskan om en härlig dag
Glad Påsk och önskan om en härlig dag och här en tårta med odjur!

Den ser i alla fall färgglad ut som var en del av målet! Om den är god skall jag ge er receptet, men inte beskrinvingen av kaninen (den rosa skall förestställa en kanin)

Färga ägg och göra laxpaj

I dag börjar jag med att färga ägg i fina färger! Det får inviga denna Påskafton! Ni hittar hur man färgar ägg med karamell färg HÄR. Superenkelt och ni bara måste göra det!

Hur man färgar ägg på bästa sätt i påsk

Nu skall jag starta min Påskafton och nog blir det portionspajer med lax också, ett måste på Påskafton och ni hittar mitt recept HÄR. Perfekt att sätta på Påskbordet och så himla goda!

Laxpaj till påsk

Så jag önskar er en bra start på Påskafton och jag är ganska säker på att jag tittar in här några gånger till under dagen! Nu skall jag piffa lite och starta i gång min Påskafton!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.