Porslin från Designers Guild 2 kommentarer


Inför jul vill man göra allting lite extrafint och en sak som jag gör är att göra fint på hyllorna med porslin. Jag använder mitt porslin dagligen så det är inget som står och dammar men hyllorna blir ändå lite dammiga så några gånger om året får man göra lite extra fint!

IMG_3168

Jag är lite galen i porslin och jag har ytterligare en porslinshylla men lika mycket porslin till från Designers Guild. Jag älskar mitt porslin! Tröttnar aldrig och just detta porslin köpte jag 1995. Det kostade mig mycket pengar men jag har aldrig ångrat mig en enda gång och dessutom är det lika fint i dag trots att jag använder det dagligen de senaste 20 åren. När jag köpte mig en våning i Vasastan efter en separation år 2000 så inredde jag min lägenhet med mitt porslin som bas! Jag byggde ett kök så att allt porslin skulle få plats! Underbar tid!

Nu för tiden blir jag verkligen glad varje gång jag ser mina hyllor med porslin!

IMG_3172

När jag har fest så behöver jag aldrig oroa mig för att porslinet inte skall räcka jag har till exempel 86 kaffekoppar med fat och då har jag inte ens räknat med alla espressokoppar för då har jag ytterligare 40 stycken! Ja ni förstår säkert redan nu att jag är lite galen! 🙂 Fast på ett bra sätt! Tallrikar skall vi inte ens prata om. Jag har de flesta serier i de flesta färger! 🙂

IMG_3170

IMG_3171

IMG_3169

Bara som exempel så har jag har 5 kaffekannor med gräddkanna och sockerskål i 5 olika färgställningar! Porslinet är tillverkat av Rosenthal och det är Designers Guild som har designat det. Tyvärr upphörde samarbetet mellan Rosenthal och Designers Guild och jag hoppas att de någon gång i framtiden gör något liknande och jag kommer vara den förste som köper!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Porslin från Designers Guild

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Carin,

   Visst är det helt underbart. Jag har gjort precis samma sak. Inte en enda flisa har gått ur porslinet! Jag använder det som mitt vardagsporslin! Älskar det och tröttnar aldrig! 🙂
   Ha en underbar söndag!
   //Berith