Pretty Home Blog önskar en GOD JUL!!!!


God Jul till er alla där ute! I dag skall det bara vara en skön dag med lite pyssel, julbord och en avslappnad stämning! Ingen stress inga krav utan barra en skön ledig dag!

Min morgon började med en kopp kaffe och öppning av min sista paket! 🙂 Härligt kalender jag har haft! Rolig idé från mig som Stefan gjorde till sin och köpte 24 paket till mig. Gulligt eller hur!?

En underbar svart liten skinnväska från Michael Kors som jag kan ha när jag springer mellan mina jobb men mobil och kreditkort och annat med mig så jag inte alltid måste ha en stor väska med mig! Vacker silverlänk med bandet som jag kan ha cross-over. Superfin!

Ja min morgon kunde inte börjat bätte känner jag. Nu skall jag göra mig snygg (det tar en stund..hihihihi) och sedan skall jag börja fixa lite. Tog fram julmössor till mina vovvar, men just då tog batteriet i min kamera slut. Orutinerat av mig att inte sätta den på laddning i går kväll men nu har jag gjort det så bilder kommer under dagen över alla små moment som julen har med sig. Så om ni vill får ni gärna följa med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.