Projekt skogarderob


En sak som jag gillar och som är alldeles nödvändigt att hela tiden förbättra de förvaringar man har hemma. Just nu står projket skogarderob på den listan.

Jag har en garderob som är 3 meter bred och med hyllor från golv till tak. Men eftersom jag tidgare använde mer klackskor har jag nu bestämt att göra om alltsammans.

Dels ränsa det jag inte använder längre och dels göra om så att jag inte har 15 par med sneakers som står på golvet inne i min walk-in-closet. Ett tag så tyckte jag att det såg fin ut men det var när det var 5-6 par. Nu täcker dom en för stor yta av golvet.

Älskar de rosa tapeterna i bakgrunden!

Så nu blir det rensning i stor skala. Köpt nya hyllor rensat hela garderoben och nu blir det att sätta tillbaka det som

Väggen bakom skohyllorna har en tapet i rosa sammet. Innan hade hela rummet denna tapet men när jag tapetserade om så ville jag inte ta bort denna tapet för jag tycker den är fin.

Så nu blir det röj och fint och det i sin tur kommer resultera i att min walk-in-closet kommer kännas bättre och mer städad. Även om saken är den att jag med tiden kommer få en helt ny i vår ombyggnad.

Projekt nummer två är att strukturera om även i min walk-in-closet för med tiden samlar man på sig mycket kläder som man inte använder och det börjar bli dags för en rensning.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.