När man känner att man lever!


I går började verkligen allvaret på riktigt. Jobbmöten, sammanställningar och jobb som skall hinna göras inför andra möten. Nu minns jag varför det var så svårt att få ihop allting. Men jag ger mig inte. Min tränings skall prioriteras! Jag har därför till och med bokat in det i min kalender så att ingen skall kunna boka mig denna tiden.

I dag hade jag därför bokat in just träning i min kalender att jag skulle träna strax efter 16:00. Körde verkligen skiten ur mig själv med tunga övningar för ben, rumpa och rygg! Körde även konditionsträning och lång stretch så jag känner mig så nöjd med mig själv!

Väl hemma så fanns maten redan klar i kylen att värma precis som mina mellanmål och min lunch idag!

Så nu skall jag göra färdigt lite material som jag inte hann när jag gick och tränade! Det är fördelen med att bestämma över sin egen tid om man inte har möten då förstås!

Nu skall jag planera lite nya projekt här hemma också. I går kväll såg ni säkert att jag var i väg och handlade kompletterande hyllor till min skogarderob. Nu efter sommaren finns det några delar som jag bara måste få bättre ordning på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.