Putsa fönster utmaning och saker att göra i oroliga tider 1 kommentar


Nu när vi har en tid framför oss som är lite oviss, så tycker jag att det är än mer viktigt göra fint hemma. En sådan sak kan vara att putsa fönster. Därför vill jag utmana er att putsa ett fönster om dagen! Då kommer alla fönster vara putsade när Corona-tider är över! Ett fönster om dagen är ändå helt möjligt att göra även om det är tråkigt!

Jag har bland annat dessa gigantiska fönster på mitt showroom! Bilden är från i somras som ni förstår med tanke på alla vackra blommor!

Jag brukar anlita en fönsterputsare men kan tänka mig att göra detta själv för att få fint här hemma! Kul att få fina fönster! Antar ni utmaningen!? Jag räknade själv nyss alla mina fönster och kom fram till att jag har 29 fönster att putsa. Då har jag inte ens tagit med orangeriet….det får komma i steg 2.

Jag har alltid skojat när jag sagt att när jag inreder för mina kunder så vill jag uppnå känslan av att dom aldrig vill gå hemifrån. Nu blir det plötsligt verklighet! Då gäller det att hitta saker att sysselsätta sig med samtidigt som man gör det fint hemma! Bra kombination!

Hoppas ni gillar min utmaning för att få fina och för att få igång er själv! Man kan ända säga att det är en del av ett träningspass!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Putsa fönster utmaning och saker att göra i oroliga tider