Regling av två våningar klara i vår utbyggnad


Nu är reglingen för vår utbyggnad i två våningar klar och mellanbjälklag. En vecka tog det Stefan att göra hela reglingen. Han beställde material dag för dag och i går fredag satte han den sista väggen på plan 2.

Så fantastiskt att se bygget växa fram. Varje dag jag kommit hem från jobbet så har det varit spännande att se vad som hänt. Tänk att övervåningen som ser så stor ut skall bli min alldeles egna walk-in-closet. Dessutom skall det vara balkong ut mot havet på plan två. I undre planet skall det bli ett nytt matrum med glaspartier åt två håll. Det blir så fint.

Förra sommaren byggde vi den lilla terras som skall förbinda vår stora terrass med köksträdgården och den nya utbyggnaden. På andra sidan står just nu den gamla terrassen kvar men den skall rivas och byggas ny!

Detta är den skiss som legat till grund för alla våra utbyggnader och nu börjar den faktiskt bli exakt som vi planerat!

Ställningarna vi köpte efter jul i år är vi också så himla nöjda med. De är helt perfekta och kommer ha oändlig användning av dom framöver. Vi valde noggrannt ut vilka ställningar vi skule köpa så att dom skulle vara flexibla så att vi kan använda dom till många moment! Ni kan se vilka vi valde HÄR.

Hoppas ni får en underbar helg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.