Förvaring 2 kommentarer


Här kommer fortsättningen på inlägget om vad jag håller på med i tvättstugan och vår ”vardagsentré”. Nämligen att montera ner garderober för att sätta in mer praktiska skjutdörrar så man slipper ha massa dörrar i vägen i ett redan ganska trångt utrymme och samtidigt göra bättre plats för alla ytterjackor som jag har!

IMG_1276

Som tur är så helkaklade vi utrymmet innan inflyttning så det känns ännu bättre eftersom det inte var standard, men har man många hundar som jag har, då vill man ha det så lätt som möjligt att göra rent och då är kakel och klinker väldigt bra!

Dörrarna som nu anlänt kommer från Lundbergs och jag har även likadana dörrar i mitt sovrum till en lång vägg på 3 meter som är mitt så kallade skoskåp! 🙂 Tycker Lundbergs gör bra dörrar och jag har beställt dom så att dom till skillnad från garderoberna som stod här innan, täcker hela väggen från golv till tak, vilket medför bättre förvaring och snyggare så klart.

FullSizeRender (3)

Så nu när skenorna är monterade så är det bara dörrarna som skall sättas på plats och därefter är det dags att börja köpa inredning! Inredningen köper jag i från Elfa. Ni skall få se hur det blev när jag är klar!

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Förvaring