Fredag och en fantastiskt vecka!


Denna veckan har varit helt fantastisk av många olika skäl. Dels har jag startat igång inredningen av våra nya lokaler då byggnation nu nämrar sig slutet. En otroligt hektiskt vecka med tidiga morgnar och sena kvällar, men allting kommer nu på plats och det blir precis så bra som jag föreställt mig! Mycket kontrollmoment och att tillse att allting blir som det skall och att alla hantverkar avlöser varandra på ett sätt så logistiken fungerar! Ett heltidsjobb, och föutom det måste jag hantera alla mina andra sysslor! Men jag klagar inte jag har ett fantastiskt roligt jobb!

Så här ser första delen av soffan ut i loungen, det kommer tre delar till på varje sida men tyger är restnoterade så de andra två delarna kommer om några veckor! Sedan skall några fåtöljer adderas också! Lampa skall sättas upp…

Mossvägg i våra telefonrum för att dels ha en bra miljö, men också för att dämpa ljud, och den är fuktig och håller sig ständigt levande utan att man behöver göra någonting!

Den andra delen är att trots att jag inte hunnit med träning denna veckan så har jag gått ner ett par kilo då jag springer omkring här flera mil om dagen! Så himla skönt! Dessutom ätit väldigt mycket mer och fikat för att jag behöver energin!

I går kväll var jag ute i trädgården och tittade till alla plantor, träd och buskar och allting jag planterat kommer så fint! Silverpäron, hortensior, tulpanlökar både i massor alla krukor och i rabatter där jag planterat. Som om inte det vore nog så växer allting på insidan så det knakar och jag kommer ha så mycket fina plantor till våren att sätta ut!

Så allt detta är anledningen till att jag inte hunnit med bloggen denna veckan, extremt tidiga morgnar och väldigt sena kvällar! Så himla nöjd och min fredag känns alldeles underbar och jag hoppas din gör detsamma!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.