I dag händer det grejer…


I dag börjar då resan med att inreda vårt nya kontor. 708 kvm yta som skall inredas. Äntligen är vi klara med själva ombyggnadsdelen och den har blivit klar i rekordfart. I dag startar jag morgonen med en första besiktning av ytor för att sedan kunna påbörja att ta emot leveranser och börja montera. Själva slutbesiktningen sker nästkommande fredag kl. 08:00. Samma dag kl 13:00 kommer kaffemaskin och sifon att installeras för att stå klart på måndag den 1 april när vi flyttar in! Allting är planerat i minsta detalj.

En del av möblerna är restnoterade, främst beroende på att ett tyg var restnoterat, men det är sådant som man får räkna med. Det första som skall monteras är konferensbord och arbetsplatser, tätt följt av att börja montera AV-utrustning som kommer ta en dryg vecka.

Nätverk skall in för att kunna driftsätta. Lås skall bytas på dörrar och larm skall monteras. En del lampor i telefonrum skall monteras och likså en skena för spotlight vid köksdelen! Sedan skall utrymmningsplan upp, brandsläckare och skyltar för utrymning. Allt skall tänkas på och inget lämnas åt slumpen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.