Rutiner som lockar


Förra året köpte jag ett litet tåg i trä med små lådor som är numrerade och som motsvarar alla dagarna fram till jul. Tanken var att jag skulle fylla lådorna med godis till vovvarna och så skapade vi en morgonrutin. Varje morgon när de kissat så fick de sätta sig fint och titta och då öppnades en låda och dom fick varsin bit godis.

Det roliga var att när jag i söndags plockade fram det lilla tåget som jag varsamt packat ner i sin kartong, så hade jag två små vovvar som satt där som två ljus! De kom ihåg precis vad det var som gällde. Dom ville inte vika från min sida.

Dom bara älskar alla rutiner de här två och även om det var ett år sedan sist så glömmer vi inte en sådan god rutin.

De här två är verkligen så gulliga och förstår så mycket så det är helt otroligt! Nu har dom sitt fina tåg för vovvar vill också ha en adventskalender. Sedan har dom även en till. Den fina bords-granen med kexben fastbundna med rosetter!

Den fina lilla granen den står så vackert med sin batteridrivna belysning. Jag köpte den förra året på Ica Maxi.

Nu är det en ny vecka och vi är redan inne på den 5 december, tiden bara rusar fram. Hoppa ni inte känner er stressade över alla julbestyr. Tänk på att det egentligen bara är en helt vanligt månad, det man inte hinner med det hinner man inte med, inte mer med det. Den enda som blir drabbad av eventuell stress över en sådan sak är du själv och det är liksom inte värt det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.