Fynd från min senaste Antikrunda!


Nu skall jag visa fynd från min senaste antikrunda jag gjort. Att göra antikrundor är så himla roligt. Jag blir lite som ett barn på julafton när jag letar och hittar dom där fynden i antikaffärer och loppisar! Att leta efter fynd är det roliga. Att göra fynd är så klart lika fantastiskt varje gång.

Kinesisk tekanna i porslin fyndat i Antikbutik

Kinesiskt porslin är alltid lika fint

Senaste fyndet är en tekanna i vitt och blått men Kinesiskt ursprung! Så himla glad för detta! Den kommer passa utmärkt i mitt nya fina grå vitrinskåp som skall byggas in i mitt nya matrum. Jag tycker om att gå till antikaffärer och loppisar som jag inte brukar besöka. Det blir lite extra spännande.

Handtaget ser ut som ett bamburör fast i porslin! Så himla fina detaljer! Visst är den vacker?

Handtaget ser ut som bambu i porslin

Tekannan är i perfekt skick utan en skråma!

Några fler som var nyfikna på vad jag sysslade med! Man kan kanske undra när jag fotar en tekanna i soffan! Dom är måttligt imponerade av antikrundor och fynd.

Några av mina andra inlägg med fynd från antikrundor jag gjort hittar ni i länkarna här nedan.

Antikrundan och loppisfynd jag älskar

Lyxig Styling med loppisfynd

Det som är det roliga med fynd är att man kan hitta detaljer i en antikaffär som man kanske aldrig en sett. Jag verkligen älskar dessa små fyndrundor. Sedan kan man göra dukningar och jag skulle kunna ha precis hur mycket porslin som helst. Jag ser ingen begränsning. Så klart jag kommer bli väldigt nöjd när jag får ytterligare massa vitrinskåp i mitt nya matrum i utbyggnaden vi gör där jag skall kunna förvara mer porslin! Undar om det betyder att Stefan tycker att jag kan köpa mer porslin!

Hoppas ni gillar loppisfynd och antikt lika mycket som jag gör!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.